LifeTR | 1.16.4 | SurvAnarşi (Yeni Açıldı) - Emek Survival |> Ametist Cevheri <|> KanlıAy <|> Farklı Zırhlar <|> Yetenek Ağacı <|> Drakula Zırhı ...

sward41

LifeTR Owner
Katılım
16 Ocak 2021
Mesajlar
5
En iyi cevaplar
0
Puanları
40
Ödüller
2

FARKLI CEVHER AMETİST TANITIM VİDEOMUZ VE YENİ ÖZEL EŞYALARIMIZ :

LifeTR Ailesi Olarak Amacımız :
Sizlere kaliteli ve aile ortamı olan bir sunucu deneyimi yaşatmaktır .
2016'Dan itibaren ilk olarak Sancak survival adı altında sizlere hizmet verdik .
2018'den itibaren LifeTR olarak devamlılığımızı sürdürüyoruz .
Sürekli güncel sistemimizle ve kuvvetli altyapımızla günden güne büyüyor ve sizlerin desteği ile gün geçtikçe dahada yükseliyoruz .
Survival Sunucumuzun tanıtımı :




Rank haricinde ekstradan pasif özelliklere mi ihtiyacın var ! Korkma bunlar sen kastıkca dahada çok yükselicek bir sınırı yok !
Mücadeleye ve yarışa Hazır mısın !



Balık tutarken herşey çıkabilir ! Hem de farklı balık türleri ile daha çok para kazanabilirsin ! Ultra kasa anahtarı yada mega mı desek vip de olabilir ! Tamamen şansına kalmış denizden her türlü şey çıkabilir !




Şans sandıklarında gizemli sandık gizemli hazineye özel olarak yapılmıştır . Gizemli sandıktaki eşyalar adı gibi gizemlidir . Belki irongolem spsi çıkar belki vip ? Kim bilir belkide hiçbirşey . Tamamen Şansına bağlı . Bu sandığın anahtarı sadece gizemli hazineyi bulan kişiye verilir . Hazine bilgilerini /warp takas dan köylülerden özel eşyalara karşılık alabilirsiniz .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SURVANARŞİ SUNUCUSU :
LifeTR 1.16.4 SurvAnarşi Sunucumuzun konusuna hoşgeldiniz
Amacımız :
Survival tadında anarşi yaşamanızdır . Tabii ki bu anarşi normal bir anarşiden daha farklı daha kuralsız ve daha eğlenceli olacak !
Uzun süre survival sektorunde hizmet verdik . Ve bunun yanı sıra SurvAnarşi olarak bir değişiklik yapmak istedik . Eğlenceye hazır mısın ! Kural yok ban yok yapabildiğin herşey serbest ve amacın sadece hayatta kalmak !
Eklentileri kısaca anlatalım :

Hava durumu : Hava değişkendir . Hava durumuna göre ya fırtına ya hortum ya toprak kayması olabilir . Bu senin leyhine de aleyhine de olabilir.
Timber : Ağaçlar anında düşer.
Kutsalİtemler : Oyunda aşırı farklı itemlerle farklı özelliklere sahip olursunuz.
Emerald İtemler : Oyunda ametist cevheri bulup ametist ore kazanıp bu itemleri takastan alabilirsiniz . Bunlar çok güçlüdür .
Claimde aktif pvp ve aşırı zor claim alınması : Claimde pvp aktif olup en fazla 200 claim hakkına sahip olabilirsiniz. Online kalarak claim kazanılmaz. Para kazan ve claim al . Malum bu zorluklarda nasıl para kazanabilirsin ?
Farklı elmalar farklı güçler ve daha farklı olan birton şey seni bekliyor ! LifeTR farklılığı heryerde kendini gösteriyor dahası için oyuna gir ve
Hortumlar depremler zelzeler e dikkat et ! Bunların içinde olmak istemezsin değil mi ?
Kanlı aydan da ayrı uzak durmalısın yoksa nasibi ağır olabilir .....
Ufak Tefek Sunucudan Görüntülerimizi Atalım :











minecraft hayatta kalma survival server minecraft hayatta kalma survival sunucusu minecraft hayatta kalma survival hayatta kalma survival sunucusu hayatta kalma survival server​
 
Son düzenleme:

Erhan

www.Rabisu.com
Yönetici
Katılım
27 Haz 2020
Mesajlar
410
En iyi cevaplar
20
Puanları
2,140
Ödüller
10
Başarılar dilerim. Daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.
 

BRKN

tasarımcı
Katılım
1 Ara 2020
Mesajlar
111
En iyi cevaplar
1
Puanları
440
Başarılı bir sunucu!
 
Üst