Teşekkürler Erhan beyBaşarılar dilerim, umarım istediğiniz yerlere ulaşırsınız.
Tabii ki de. Teşekkürler mesajınız için. Planlarımız arasında. Ama ne zaman geçeriz bilemeyiz. Ayrıca 1.13 sürümleri itibari ile biliyorsun ki sunucular için sıkıntıya sokuyor. Pluginlerimiz tam oturana kadar 1.8 - 1.12.2 arası destek vermeye devam edeceğiz.Başarılar dilerim. Sürüm konusunda değişikliğe gidebilirsiniz bence. 1.16 1.17 tercih edebilirsiniz ilerde. 1.12 çok eski kaldı artık.
Ben aktif 1.18 projesi yönettim. Çoğunuda kendim yazdım gerçi ama hiçbir pluginde sorun yaşamadım. Elinizdeki eklentilerden vazgeçmek uğruna güncelleme almak zorundasınız bana kalırsa. 1.12 kitlesinin miktarını bilmiyorum ama en azından 1.16 ya kadar destek verebilirsiniz bence. Popüler sürümlere destek vermeniz yararınıza olacaktır. İyi çalışmalar.Tabii ki de. Teşekkürler mesajınız için. Planlarımız arasında. Ama ne zaman geçeriz bilemeyiz. Ayrıca 1.13 sürümleri itibari ile biliyorsun ki sunucular için sıkıntıya sokuyor. Pluginlerimiz tam oturana kadar 1.8 - 1.12.2 arası destek vermeye devam edeceğiz.
Sürüm güncellemesi yapıldı. Veri kaybı yaşanmadı. Ayrıca özel tasarım ile sitemiz güncellendi. Rabisu iş ortaklığı ile gücümüze güç katacağız.1 Mayıs (tahmini) tarihi planlarımızda sunucumuzu 1.12.2 ve 1.16 sürümlerine geçileceği, 1.8.x - 1.12.1 sürümleri arası ile de desteğin kesileceğini bildirmek istedik. Veri kaybı yaşanmadan rahat ve hızlı bir şekilde 1 Mayıs (tahmini) tarihi günü 1 gün bakım ile yükseltmeyi hedefliyoruz. Bunla birlikte 2 Mayıs tarihleri arasında da web sitemiz daha şık ve yeni güncellemeler gelecektir.